>

lehetosegek - Triple Adventure - Szarvas Mátyás - Sport - Üzlet - Motíváció - Természet

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:


AJÁNLÓ

Tisztelt Érdeklődő!
Igazi svédasztalt kínálok Neked, ahol megtalálod a számodra ebben a pillanatban – érdeklődésednek, lelkiállapotodnak, motivációdnak, célodnak, közösségednek, csapatodnak vagy éppen önmagadnak – legfontosabb „fogást”.
Olyan sokszeletes torta ez, amelyben minden tortaszelet különböző – mégis valamennyi a nagy egész része. Annak az egésznek, amelynek célja, hogy képes legyél változni, másként látni, másként cselekedni, ezáltal a jelenlegi világ kihívásait megérteni, lefordítani, és azokat a saját céljaid elérésének a szolgálatába állítani.
Ha rátaláltál a Téged most épp leginkább inspirálóra – keress, írj, hívj!

FILMEK

Az alábbi filmek a számodra is elérhetőek – akár előadások, akár tréningek, akár motivációs élménybeszámolók részeként, akár más módon!
Amennyiben bármelyik film és bármelyik lehetőség érdekel, bátran keress!VÉLEMÉNYEK
„A filmed tökéletesen rádöbbentett arra, amit már eddig is tudtunk, de soha nem elég újra hallani: minden fejben dől el. Amit cselekszünk, elérünk, csak rajtunk múlik!”

„A sport (legyen az hegymászás vagy futás) és az üzleti élet közötti párhuzam egyértelmű. A film tanulságai – akár a célokat, akár a sikert, akár a csapatszellemet vesszük figyelembe – nagyon hatásosak és elgondolkodtatóak!”

ELŐADÁSOK

Miről?
A teljesítmény- és a magánszféra meghatározó elemeiről, kritikus pontjairól, építőköveiről - különös tekintettel a motivációra, a célok kitűzésének fontosságára, a változásra és mindezek „játszóterére”, a természetre.
Ha számodra bármelyik fontos, ha épp ’fel kellene állnod’ – keress!

VÉLEMÉNYEK
 
„Neked köszönhetően megtanultam: amíg nem tisztázom le saját magamban, hogy mit szeretnék, magamtól mit várok el, illetve, hogy ki is akarok lenni, addig nem tudok elindulni a céljaimhoz vezető úton! Nagyon sokat segített a mai nap!”

"Egy igazi élmény volt számomra a tegnapi előadásod! Ritkán látok ennyire őszinte hitelességet. Az egészet áthatotta a vegytiszta profizmus."

TRÉNINGEK, TÍM KÓCSINGOK

Motiváció?  Célkitűzés? Tervezés? Cselekvés? Siker- és kudarckezelés? Csapat? Egó? Vezetés? Kiégés (burn out)? Változás?
Ha mindez egy izgalmas, különleges, egyedi látásmódú „tréning” (az én megközelítésemben egy FOLYAMAT) során szükséges épp most Neked és csapatodnak, akkor üljünk le és beszéljünk erről!

VÉLEMÉNYEK
„Most már tökéletesen értem Matyi tréningjeinek üzenetét. Bármit is tesz az ember, cselekedjen mindig komolyan, kitartással, soha ne adja fel a nehézségek miatt. Határozott, konkrét célokkal, meghátrálás nélkül, ha kell, kockázatot is vállalva haladjon tervei megvalósítása felé s ne azonnali, gyors sikereket keressen! Az életben céljaink megvalósításának alapja a hit és az önbizalom, melyek a kitartó, szívós munkával együtt vezetnek eredményre! Köszönöm!!!”


ÉLETVEZETÉSI KÓCSING

Nem lélekelemzés. Nem pszichoterápia. Kemény témák. Jelenlegi határaid. Találkozások a félelmeiddel. Kapcsolati játszmák. A TE listád.
Változtatni, váltani, változni szeretnél. Szeretnél? Vagy AKARSZ? Nem mindegy!
Keress bátran!

VÉLEMÉNYEK
„Köszönöm Neked, Matyi, hogy megmutattad: az álmok hasznosak, de a megvalósításuk maga a Boldogság!
Mert, hogy ezt keressük folyton mindannyian…”

ÜZLETI KÓCSING

Magas beosztású vezető vagy? Sikeres vezetőként mégis problémáid vannak? Szervezeti játszmákkal küzdesz? Gyengévé tesz a feszültség? Nehéz „találkoznod” a félelmeiddel?
Változtatni akarsz kialakult vezetői stílusodon? Ha AKAROD, sikerülni fog!
Beszéljünk és vágjunk bele!

VÉLEMÉNYEK
„Szeretnék én is annyit TUDNI, annyi tapasztalattal és SIKERREL rendelkezni, ami ilyen mérhetetlen kiegyensúlyozottságot eredményez, amely belőled árad!”

MOTIVÁCIÓS ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK

Lent vagy? Nem látsz célt önmagad előtt? Nem hiszel saját magadban?
Adj esélyt önmagadnak!
Hívj, megyek és mesélek! Fedezd fel rejtett képességeidet, ébreszd fel a benned szunnyadó tüzet, amely elhiteti veled: bármire képes vagy! Ha én megcsináltam az
ÉN CÉLOMAT, Te is képes vagy a TE CÉLODAT!
Motiválni nem tudlak, de a motivációdat felébreszteni igen!
Ne tétovázz! Keress!

VÉLEMÉNYEK

„Amit magammal viszek: „A győztesek soha nem adják fel, akik feladják, soha nem győznek!” Soha nem szabad levennem a szemem a célomról. A következetességet és a rendszerességet fogom beépíteni a munkámba.”

"A sors fintora, hogy hazafelé vezetés közben döbbentem rá neked köszönhetően, nekem is mekkora szükségem van motivációra."


AJÁNLÁSOK, REFERENCIÁK
Néhány gondolat bemutatásként, jellemzésként, ami egyben referencia is
 
   Vannak olyan emberek, akiket, azt hisszük, ”ismerünk, mint a tenyerünket” – olyan régen vagyunk velük szoros barátságban. Aztán kiderül, hogy valószínűleg az önképzés és az önfejlesztés révén tetten érhető egyfajta komoly változás náluk. Ráadásul pozitív, ami további előnyükre szolgál.
 
   Nos, Szarvas Mátyás éppen ilyen ember. Ismerjük el, kell ehhez egy nagy adag bátorság, hiszen ha kényelmesebb lenne, miért kockáztatná, hogy tisztelt, sőt elismert személyiségén változtasson? Na, ez a – lényegében szerény – férfi magabiztos és bátor, én tanúsíthatom, ugyanis nekem volt szerencsém sok évet együtt tölteni vele barátként és munkatársként is.
 
    Egy nagyon komplex feladatsorozatra sikerült felkérnem jó néhány éve az Allianz Hungária Biztosító Zrt. Dél-Alföldi Régiójának osztályvezetőjeként.
Nem kis kihívásra vállalkoztunk akkoriban, mint hogy a gépjármű biztosításáról elhíresült kompozit Hungária Biztosítónál a National Nederland Rt. után mi is befektetéssel, élet- és nyugdíjbiztosítással foglalkozó tanácsadó-hálózat kiépítésébe kezdjünk.
Olyan emberekre volt szükségünk, mint Mátyás, akinek sajátja az egyedi látásmód, ami természetessé teszi a különleges teljesítmények elérhetőségét. Trénerként – aki ciklusonként tízesével képezte a leendő specialistákat, a cégen belüli „új hullám” képviselőit – szükségem volt a benne lévő egyediségre, különleges adaptációra. Hitelességét mélyen erősítették az általa megélt extrém teljesítményekből adódó tapasztalatok rajta szinte kézzel tapintható nyomai. Azok az „unicum-tréningek”, amelyeket tartott és tartani tud, egyszeriek és megismételhetetlenek. A leírtak ellenére előtérben mégis mindig az ember marad nála. A példaérték nem nyomasztó dominancia az ő esetében.
   Önző módon el is vettem legnagyobb megyénktől őt, és Bács-Kiskun megye profi tréneréből a három megyés igazgatóság vezető beosztására kértem fel helyettesemként.
Nélkülözhetetlen elem volt a felépített tanácsadói hálózat motivált irányításában, ami az ő sajátja: azaz az üzleti világ, a sport és a természet egyéni ötvözése, izgalmas gondolkodásmód, és a dolgok messze nem szokványos megközelítése.
Úgy a hallgatói, az oktató kollégái, a felettesei, a vezető munkatársai vagy a „beosztottjai” esetén elmondható, hogy őszintén szerették, tisztelték és felnéztek rá. Férfiember esetében ez nagyon nagy szó!!! Sőt észre sem vették, hogy kivételes empatikus képességeinek köszönhetően nem csupán direkt módon, hanem észrevétlenül is hatott rájuk.
Örök nyomot hagyott bennünk – szerencsénkre!
 
   Kívánom sokaknak, hogy ez az empatikus, szimpatikus, rendkívül szerény és nagy betűs EMBER átadhassa az arra nyitottaknak siker- és célorientáltsággal párosuló hitét, kitartását, akaratát, tudásszomját, a tudását és egyáltalán: a világlátását!
 
Tisztelettel:
 
Ruck László
ex-osztályvezető
Allianz Hungária Biztosító Zrt. 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz